Loopfiets kopen

Wilt u een loopfiets kopen? Dan kunt u bij Tuintime prima terecht. Deze webshop heeft niet alleen alles voor de tuin, maar ook buitenspeelgoed, zoals een loopfiets te koop.

Vroeg beginnen met fietsen

Als uw zoon of dochter er de leeftijd voor heeft, is het een leuk idee om een loopfietsje te kopen. Het geeft het kind het gevoel al echt op een fietsje te rijden, terwijl het meteen leert zijn of haar evenwicht te behouden. Anders dan met een fietsje met zijwieltjes hoeft het kind nog niet de (best ingewikkelde) ronddraaiende trapbeweging te maken, maar kan het gewoon met de voetjes op de grond blijven.

Twee uitvoeringen

Wilt u bij Tuintime een loopfiets kopen, dan kunt u kiezen uit twee uitvoeringen: een jongens- en een meisjesmodel. Maar stoere meiden willen misschien wel de jongensvariant en romantische jongens de fiets in pastelkleur; aan u de keuze, want er is voor beide voorkeuren een loopfiets te koop. En welke keuze u ook maakt, u ben altijd verzekerd van een stevig metalen loopfietsje waarop het kind goed balans leert houden.

Stevige kwaliteit

Het loopfietsje is van prima kwaliteit en kan later doorgegeven worden aan een broertje of zusje of aan andere kleine fietsertjes. Stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar, dus het fietsje is passend te maken voor peuters van van elke grootte.

Peuter zal zich trots voelen op deze fiets

Stelt u zich eens voor hoe trots uw peuter zich zal voelen op zo een fiets! De loopfietsjes zien er dan ook precies zo uit als echte fietsen. Kijkt u zelf maar eens in de webshop naar deze leuke fietsjes. U zult blij verrast zijn over de prijs voor zo een kwaliteitsartikel. Bereid ook uw (klein)kind voor op het echte fietsen door een loopfietsje te kopen van Tuintime!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen