Lamp op batterijen nodig? Kijk eens op Tuintime!

Wanneer u houdt van kamperen en actief bezig zijn in de natuur, is een zaklamp al snel onmisbaar. Aangezien een dergelijke lamp op batterijen werkt, bent u optimaal flexibel en mobiel. Op Tuintime vindt u diverse lampen op batterij, op accu en oplaadbare zaklampen, geschikt voor zowel recreatief als professioneel gebruik.

Coleman lantaarn met accu


Een lamp op batterijen heeft als grote voordeel dat u niet afhankelijk bent van stroom. Het nadeel is dat u altijd een extra set batterijen bij u moet hebben, voor het geval de zaklamp ermee ophoudt… en dat kan op ieder (ongewenst) moment gebeuren.

Wanneer u uw zaklamp vaak en/of langdurig gebruikt, kan het voor u interessanter zijn dat de batterijen oplaadbaar zijn of dat de lamp op accu werkt. U kan de batterijen of de accu dan tussentijds opladen, zodat u als het er op aankomt, altijd een functionerende zaklamp ter beschikking hebt. Een oplaadbare zaklamp met accu hoeft u meestal alleen maar in het oplaadstation in te pluggen, zonder dat u de batterijen of accu moet wisselen.

Gebruikt u de zaklamp echter niet vaak, dan is een lamp op batterijen meestal beter. Een zaklamp langer dan nodig in het oplaadstation laten zitten, werkt namelijk contraproductief.

Ruime keuze in zaklampen bij Tuintime

Op Tuintime kan u snel en veilig zaklampen online bestellen. Wij bieden u een ruim aanbod zaklampen op batterijen en oplaadbare zaklampen van toonaangevende merken zoals Coleman en Led Lenser. U kan hier ook een zaklamp accu van Coleman apart verkrijgen, waarmee u de originele accu van Coleman-zaklampen kan vervangen zodat ze oplaadbaar zijn via 12V of 220V aansluiting.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen