Een kweekserre speciaal voor uw tuin

Wat een kweekserre zo speciaal maakt, is dat u er het hele jaar door planten, bloemen en groenten in kunt kweken. Als u het goed aanpakt, hebt u de vier belangrijke elementen voor de tuin (lucht, warmte, vochtigheid en licht) onder controle, waardoor u prima resultaten krijgt. Als je gaat kweken in een serre kan je ook langer kweken want het blijft er langer warm. Je kan al voorbereidingen treffen op voorhand. Kweken in een serre is zowiezo een aanrader!

Lucht en warmte

Uw planten en groenten zijn beschermd tegen harde wind, maar krijgen toch voldoende frisse lucht, waardoor ze goed kunnen groeien. Sappige tomaten zijn zo gegarandeerd. Met warmte bedoelen we dat u de kweekserre tegen een muur moet plaatsen, bijvoorbeeld tegen de muur van uw huis. Als het koud is, geeft de muur warmte af aan de serre. Uw plantjes ondanks de lage temperatuur goed groeien door de warmte die van de muur komt.

Vocht en licht

De vochtigheid moet u zelf regelen door de groenten en planten af en toe water te geven. Het laatste element dat u nodig hebt is licht. Het enige wat u daarvoor moet doen is de serre zo plaatsen dat uw plantjes overdag in de zon staan. Kweekserres zijn gemakkelijk te onderhouden en te verplaatsen, zodat u met weinig moeite de lekkerste groenten uit eigen tuin op tafel zet.

Serres van Tuintime

Kweekserres worden verkocht in verschillende soorten en maten. U meet het aantal meters beschikbare ruimte op en bepaalt naar welk soort serre uw voorkeur uitgaat. Tuintime zorgt dat u snel uw eigen groenten kunt kweken. In kweekserres kunt u overigens niet alleen de lekkerste groenten kweken, maar ook exotische planten die de natuurlijke weersomstandigheden in ons land niet goed verdragen. Hebt u vragen, wilt u meer informatie of advies over de meest geschikte serre voor uw tuin? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen