Kunststoffen plantenbakken

Kunststoffen plantenbakken bieden u de mogelijkheid planten neer te zetten op plaatsen waar u geen volle grond tot uw beschikking hebt. Bij een vijver die met keitjes is omgeven, bijvoorbeeld. Een kunststoffen plantenbak is hier een uitstekende oplossing. Tuintime levert plastic plantenbakken in vrijwel alle kleuren, zodat u altijd zeker bent dat de plastic plantenbakken bij de stijl en het kleurenpalet van uw tuin zal passen. Een bijkomend voordeel is dat u kunststof plantenbakken voor buiten ook binnen kunt gebruiken. 

Plantenbakken

Polyester plantenbak voor buiten én binnen

Kunststoffen plantenbakken voor buiten hebben dezelfde afmetingen als die voor binnen en tijdens de zomermaanden hoeft u de kunststof plantenbakken niet per se naar binnen te halen. Alleen als de temperatuur daalt, halverwege het najaar ongeveer, kunnen ze niet langer buiten staan.

Een kunststoffen plantenbak leent zich ook goed voor gebruik in kantoren. Om een kale wand of een ongezellige hoek op te fleuren, bijvoorbeeld. De polyester plantenbakken die u bij Tuintime koopt, zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Deze polyester plantenbakken zijn oersterk en gaan levenslang mee.

Kunststof plantenbakken

Plastic plantenbakken of een polyester plantenbak kopen

Bij Tuintime kunt u veel verschillende plantenbakken kunststof kopen, waarbij u verzekerd bent van een lange levensduur. Als uw planten in de plantenbakken kunststof na een poosje zijn volgroeid, dan kan u ze er voorzichtig uit halen en overzetten in de volle, vruchtbare grond in uw tuin.

Wat uw smaak en voorkeuren ook zijn, in uw tuin kunt u elke stijl creëren. Wilt u weten welke materialen voor uw tuin het meest geschikt zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de klantenservice van Tuintime. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen