test

Kunstgras leggen

Zelf kunstgras leggen kan eenvoudig met het kunstgras van Tuintime. Bij aanleg van kunstgras zorg je er best voor dat de grond egaal is en daarbovenop plaats je geotextiel. Bij plaatsing van kunstgras op een balkon neem je best geotextiel met drainagenoppen zodat er een goede waterafvloeiing is. Het kunstgras kan je dan vastlijmen of met een zelfklevende band vasthangen bovenop de geotextiel. 

per pagina
7 artikel(en)

per pagina
7 artikel(en)

De vele mogelijkheden van kunstgras leggen

Stel: je wilt gras in de tuin, maar je vindt het vervelend om je veldje te maaien of bij te houden. Je moet namelijk vaak bij zaaien. Ook is het soms lastig wanneer je een tuin met gras wilt, maar er is niet genoeg zonlicht om het te laten groeien. Vind je dit teveel gedoe? Denk dan eens aan de aanleg van kunstgras. Kunstgras plaatsen is makkelijk, eenvoudig en het kan overal.

Kunstgras leggen

Wist je dat erop heel veel plaatsen kunstgras wordt aangelegd? Zo zijn er veel rotondes en trambanen die voorzien worden van deze groene matten. Je kunt bijna het verschil niet zien met echt gras. Ook wanneer je op kunstgras loopt, merk je het verschil ook bijna niet. Veel gemeenten kiezen voor het aanleggen van kunstgras op openbare plaatsen, omdat het altijd groen blijft en weinig onderhoudt nodig heeft.

Kunstgras aanleggen

Het aanleggen van kunstgras is heel makkelijk: zorg voor een goede, egale ondergrond, breng de lijm aan en je kunt het kunstgras leggen. Ieder kunstgrasveld wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing, maar je kunt er ook voor kiezen om het plaatsen van kunstgras te laten doen. Let bij de keuze voor kunstgras altijd op de wensen die je hebt. Wil je een speelveld voor de kinderen waar kleintjes ook over kunnen kruipen? Laat dan kunstgras aanleggen van zacht garen. Wil je liever een veldje om op te kunnen voetballen, dan kies je voor een steviger soort.

Altijd groen

Een groot voordeel van kunstgras plaatsen is dat het altijd groen blijft. Je hebt het hele jaar door dus een groen veld in de (achter)tuin. Heb je een tuintje met weinig zon dan is het ideaal voor de aanleg van kunstgras. Ook maakt kunstgras het mogelijk om een groenstrook op je balkon te creëren. Ook kun je kunstgras plaatsen op je dakterras. Zelf kunstgras leggen doe je zeer voordelig via Tuintime.be

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen