test

Kunstgras kopen

Wanneer je kunstgras wil kopen moet je eerst weten welke oppervlakte aan kunstgras je nodig hebt. Bij Tuintime koop je jouw kunstgras per m², met een minimum van 20 m². Het kunstgras wordt op rol geleverd en hier kan je de breedte van de kunstgrasrol kiezen: 2 meter of 4 meter.

per pagina
11 artikel(en)

per pagina
11 artikel(en)

Kunstgras kopen, helemaal zo gek nog niet

Maak een echte minituin compleet met een altijd groen gazon op uw balkon of dakterras met een kunststof grasmat. Camoufleer de randen met een paar mooie plantenbakken, klap de tuinstoel uit en laat de zomer maar komen. Wil u mooi kunstgras kopen, kijk dan rustig rond en kom wederom hier terug. Tuintime heeft kunstgras te koop in meerdere merken en kleuren. Wij weten namelijk als geen ander wat u wilt, goedkoop kunstgras kopen en dat kan alleen bij ons.

Waar kunstgras kopen?

De naam zegt het al, Green basic, dat is wat we willen als we nepgras kopen. Er zijn vele kunstgrasverkooppunten in België, maar bij Tuintime bent u ervan verzekerd dat u de duurzame, kleurechte, mooie Green basic kwaliteit koopt. Het dikgezette kunststof gras is makkelijk te leggen en behoeft door zijn speciale onderlaag geen zandinvulling.

Door Living Colours kunstgras te kopen roept u een andere sfeer op

Zwart, rood, wit, blauw, alles kan in de verkoop van kunstgras. Living Colours, de naam zegt het al. Prachtig kunststofgras dat zowel binnen als buiten toepasbaar is. Ideaal voor gebruik in de horeca, denk aan binnenterrassen of als etalagemateriaal in sport- of kledingzaken.

Bij Tuintime makkelijke online verkoop kunstgras

Eenmaal hier op Tuintime terecht gekomen hoeft u uzelf niet meer af te vragen waar het kunstgras kopen is. Hier, juist onder klikbereik van uw muis treft u een uitgebreide collectie kunstgras aan. Nepgras kopen was nog nooit zo eenvoudig. Aarzel niet langer! Maak een zomers sfeertje op uw balkon met de Green basic en zorg voor een sneeuweffect in uw etalage of showroom met het witte kunstgras van Living Colours.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen