Koude bak

Bent u de trotse eigenaar van een tuin of volkstuin, dan wilt u misschien een koude bak kopen. Koude kassen en kweekbakken in alle soorten en maten vindt u in ruime mate bij Tuintime. U kunt dan genieten van veel meer soorten planten en gewassen, die het in de koude grond niet zouden doen.

Een koude kas kopen doet u echter niet iedere dag en het is dan ook goed eerst iets te weten over koude bakken. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel plaats u beschikbaar hebt en wat u precies in de kas wilt laten groeien.

Keuzes bij koude bak kopen 

Om een koude kas te kopen moet u zich eerst afvragen wat u met uw koude bakken van plan bent. Gaat het bij uw koude bakken of kweekbakken om pootgoed op te kweken en/of wilt u een grotere kas om de planten te laten groeien? Of is de koude kweekbak eerder bedoeld als een koude serre voor tegen de achtermuur van uw huis?

U kunt bij Tuintime een bak kopen in diverse formaten en voor verschillende doeleinden. Zo zijn er houten kassen in klein formaat die ook nog heel decoratief zijn, maar ook puur functionele foliekassen.

Voordelig een koude kas kopen

De aanschaf van uw bak hoeft niet duur te zijn en u schaft deze bij ons heel voordelig aan. Deze bakken zijn van prima kwaliteit en voldoen aan alle eisen die u er als tuinliefhebber aan mag stellen. De koude kweekbak moet bijvoorbeeld voldoende stabiel zijn en duurzaam, zodat hij ook in Belgische weersomstandigheden lang meegaat.

De koude serre

Behalve het plaatsen van koude bakken of kweekbakken in de tuin kunt u er ook voor kiezen een serre neer te zetten die u bijvoorbeeld plaatst tegen een muur van uw woning. U kunt dan een serre plaatsen waar u zelf ook in kunt zitten. Ideaal voor als u het tuinseizoen ook voor uzelf wilt verlengen en langer wilt genieten van uw tuin.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen