test

Luchtbed

Heerlijk zacht slapen doe je op een luchtbed of luchtmatras. Tuintime heeft een ruim aanbod luchtbedden, waarrond luchtbedden voor 1 persoon, maar ook 2 persoonsluchtbedden en kinderluchtbedden. Jouw luchtbed opblazen doe je met een goede luchtpomp.

Luchtbed nodig? U vindt ze bij Tuintime

In de vrije natuur genieten van de rust… voor veel mensen is dat wat hen zo aantrekt tot kamperen. Maar heerlijk ontspannen vereist dat u comfortabel kan slapen. Met een degelijk luchtbed kan u uw slaapcomfort aanzienlijk verhogen: u ligt niet alleen lekker op een opblaasbed, u ligt ook een eindje van de grond af. Dat is belangrijk voor de warmte-isolatie!

Soorten luchtbedden

Tegenwoordig zijn de meeste luchtbedden bijzonder comfortabel, goed isolerend en ook nog eens compact mee te nemen en licht van gewicht.

Sommige luchtmatrassen zijn voorzien van een ingebouwde pomp, zodat u zelfs geen (voet)pomp meer nodig hebt, om het lucht bed op te pompen. Nog makkelijker zijn de ‘self-inflatable matten’. Dit zijn matten van water- en luchtdicht nylon die uit opencel isolerend kunststofschuim bestaan en zichzelf eenvoudig weg opblazen. U kan ze hooguit zelf nog wat extra opblazen zodat de opblaasbaar matras op uw gewenste dikte komt. Bijkomend voordeel van dit type opblaasbare matras, is dat ze nog lichter en compacter zijn dan de klassieke luchtbedden.

Luchtbedden kopen bij Tuintime

Gaat u een luchtbed kopen dan is het essentieel dat de luchtmatras een goede barrière vormt tussen u en de kou die vanuit de grond optrekt. De isolerende waarde wordt door middel van de R-waarde aangegeven. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter! Zoekt u een luchtbed om vooral in uw huis als logeerbed te gebruiken, dan zal dit iets minder van belang zijn.

Zoekt u een luchtbed te koop? Dan kan u bij Tuintime goed terecht! U vindt hier een uitgebreid aanbod in 1 persoons luchtbedden en 2 persoons luchtbedden, kinderluchtbedjes en ook allerlei pompen en accessoires. Een opblaasbaar bed vindt u bij ons in verschillende maten en prijsklassen. Dus wilt u een luchtmatras kopen, dan moet u bij Tuintime zijn!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen