Jumpking trampoline

Zoekt u een goede trampoline? Dan kiest u een trampoline van Jumpking. En voor een Jumpking trampoline gaat u natuurlijk kijken bij Tuintime.be. Daar vindt u een ruime keuze aan Jumpking-trampolines in alle soorten en maten.

Kies de trampoline die bij u past

Kies de trampoline die past bij uw tuin en bij de leeftijd van uw kinderen. Of misschien wilt u zelf gaan springen, want dat is niet alleen heel leuk, maar ook super gezond. De Jumpking JumpPOD is er in diverse doorsnedes, maar ook in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor de Jumpking Oval. Deze kan je op een kleiner terrein plaatsen, dankzij de ovale vorm.

Online trampoline kopen

Met de keuzehulp van Tuintime.be is het gemakkelijk om de juiste trampoline online te kopen en urenlang plezier te beleven. De trampoline wordt geleverd als compleet pakket. Er zit dus een veiligheidsnet bij, evenals een zeil om af te dekken, een laddertje en zelfs een zak voor de schoenen. Met de montagehandleiding lukt het u zeker om de trampoline springklaar te maken, en daarna kan het plezier beginnen!

Kwaliteit gewaarborgd

Met een Jumpking-trampoline weet u dat u kwaliteit koopt. U hebt daardoor heel lang plezier van een trampoline van Jumpking en het onderhoud is eenvoudig. Niet voor niets zijn Jumpking-trampolines heel populair en worden ze in steeds meer tuinen gezien. Gun uw kinderen (en uzelf!) de kwaliteit en veiligheid van een Jumpking Oval of een Jumpking JumpPOD. Wilt u een prima trampoline voor een redelijke prijs? Tuintime.be springt eruit!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen