Insectenhotel voor lieveheersbeestjes

Insecten in de tuin brengen leven in de brouwerij. Daarnaast houden ze bloemen, bomen en struiken gezond door stuifmeel te verplaatsen of door bladluis te bestrijden. Voor dit laatste zijn lieveheersbeestjes – die rood met zwart gestipte kevertjes – uitermate geschikt, want zij voeden zich graag met ongewenste bladluizen en zo hoeft u geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat er veel lieveheersbeestjes in uw tuin verblijven, biedt u ze natuurlijk een lieveheersbeestje hotel. Dit is een speciale variant van het insectenhotel, zo ingericht dat lieveheersbeestjes het zeker naar hun zin zullen hebben.

Gevuld met dennenappels

Het insectenhotel voor lieveheersbeestjes is gevuld met dennenappels. Hier kunnen de lieveheersbeestjes in de winter en nacht in kruipen, zodat ze goed beschut zitten en geen last hebben van vorst. Ook gaasvliegen zullen dit lieveheersbeestjes-hotel een fijn holletje vinden. Samen zullen de gaasvliegen met de lieveheersbeestjes de bladluizen bestrijden die zich misschien ophouden op uw rozen of andere planten in de tuin. Een insectenhotel maken voor lieveheersbeestjes is dus goed voor uw tuin en voor het behoud van deze gezellige kevertjes.

Lieveheersbeestjes hotel maken

Een insectenhotel maken voor lieveheersbeestjes is met de eco-stijl insectenhotels eenvoudig en leuk. De honingraatvormige houten hotelletjes vult u eenvoudig met dennenappels. Deze worden meegeleverd, maar u kunt ze natuurlijk ook zelf gaan zoeken. Hang vervolgens het lieveheersbeestje hotel aan de schuur of de schutting. Het fijne aan deze honingraatstructuur is dat u het insectenhotel zo groot kan maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met andere insectenhotelletjes in deze vorm huisvesting bieden aan een diversiteit aan insecten.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen