Houten tuintafels, in alle soorten en maten

Een tuintafel van hout misstaat in geen enkele tuin. Of u een salontafel wenst bij uw houten loungebank of een houten tuintafel om aan te eten, in alle maten of vormen zijn houten tuintafels te koop. Ook een tuintafel uit steigerhout hebben we in de aanbieding.

Tuintafel van steigerhout

Steigerhout is een trend voor in de tuin. Het tuintafel hout, al dan niet gebruikt in de bouw voor steigers, is duurzaam en robuust. Steigerhouten tuinmeubelen en bloembakken vullen elkaar mooi aan in de tuin. Een tuintafel van steigerhout kan natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende maten beschikbaar: of u nu een tweepersoons of achtpersoons tafel zoekt, of wellicht een nog grotere. U vindt de tuintafels uit steigerhout op Tuintime.be.

Tuintafels van verschillende soorten hout

Niet alleen steigerhout staat mooi in de tuin, ook bijvoorbeeld teakhout doet het goed. Deze houtsoort is iets warmer van kleur en geeft daarom een andere uitstraling. Welke houtsoort u ook prefereert, tuintafels van hout zijn natuurlijk van kleur en staan mooi in de natuurlijke omgeving. Sommige houtsoorten zijn van nature grijs van kleur, maar sommige houtsoorten hebben behandeling nodig om bijvoorbeeld langer mee te kunnen gaan. Verdiep u voor u tot een aankoop over gaat, welke houtsoort u verkiest voor uw tuintafel van hout.

Een rechthoekige of ronde tuintafel van hout

De meeste tafels zijn rechthoekig, maar ook een ronde tuintafel van hout is zeer fraai te noemen. Houten tuintafels voor bij de loungemeubelen zijn handig voor uw glas of voor een schaal lekkere hapjes. Ook voor een salontafel geldt, rechthoekig is beschikbaar, maar ook een houten tuintafel die bijvoorbeeld rond of ovaal is, misstaat niet in de tuin. Heeft u één of meerdere tuintafels van hout, tuintafels heeft u nooit genoeg. Mochten er plotseling extra gasten aanschuiven, dan heeft u met een extra tuintafel een praktische oplossing. Ook houten tuintafels die als bijzettafel fungeren, kunnen zeer fraai zijn. Bij Tuintime is er regelmatig een aanbieding voor de houten tuintafels, alsook voor de tuintafels van steigerhout.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen