Houten tuinstoelen in alle soorten en maten

In een tuin is een tafel met houten tuinstoelen onmisbaar. Tuinstoelen van hout zijn natuurlijk van kleur en passen goed in de hedendaagse tuin. De tuin is steeds meer een kopie van een woonhuis, waarin comfortabele stoelen niet mogen ontbreken.

Loungen is de trend in een houten tuinstoel

Naast de eettafel met tuinstoelen van hout is een loungebank met een salontafel een mooie aanvulling op de tuin. Veel loungebanken zijn gemaakt van steigerhout, een houtsoort dat duurzaam is en lang meegaat. Een steigerhouten tuinstoel is naast de bank fraai en praktisch, door een opstelling van een tuinstoel van steigerhout en banken is een gezellige zithoek te creëren. Ook een steigerhouten bartafel is een fraai item in de tuin, samen met barstoelen van dezelfde houtsoort. Een barstoel geeft een tuinstoel van steigerhout een andere dimensie.

Soorten houten tuinstoelen

Een steigerhouten tuinstoel is fraai, maar ook andere houtsoorten zijn verkrijgbaar in de tuinmeubelcollectie. Een houten tuinstoel van teakhout bijvoorbeeld of een houten tuinstoel van geïmpregneerd grenen. Welke houtsoort u ook kiest, een tuinstoel van hout misstaat in geen enkele tuin. Door het hout te behandelen met bijvoorbeeld olie kunt u lang genieten van de meubelen. Sommige houtsoorten hebben een natuurlijke vergrijzing. Houten stoelen verven kan ook, vooral als de kleur van de verf terugkomt in de kussens of de kozijnen van het woonhuis.

Verschillende stoelen

Of u nu kiest voor een verstelbare tuinstoel van hout, een houten fauteuil of een houten ligstoel, er zijn veel verschillende houten tuinstoelen verkrijgbaar. Om comfortabel lang te tafelen is een verstelbare stoel met een hoge rugleuning prima, in de stand die het lekkerst zit kunt u zitten het langst volhouden. Een fauteuil zit fijn met een lekker zacht kussen, waarin u diep kunt wegzakken en lekker een boek kunt lezen. Een tuinstoel van hout is stabiel en gaat lang mee.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen