Houten tuinsets: karakter in de achtertuin

Met het mooie weer in het verschiet is het weer tijd om lekker de tuin in te gaan! De leukste tuinideeën doe je natuurlijk op bij Tuintime.be. Ben jij ook toe aan een nieuwe tuinset? Kies dan eens voor een tuinset van hout. Hout heeft een tijdloos karakter, het is robuust en stevig, maar ook natuurlijk. Dankzij deze eigenschappen past een tuinset van hout perfect bij iedere tuin. Ook voor een steigerhouten tuinset kan je bij ons terecht!

Tuinset van steigerhout

Op Tuintime.com vind je verschillende houten tuinsets, ook van steigerhout. Steigerhout heeft een heel duurzaam karakter, omdat het hout al eens behandeld is tegen rotten. Daarnaast is het duurzaam, omdat voor veel meubelen van steigerhout (dat geldt ook tuinsets van steigerhout) planken worden gebruikt die al eens een andere functie hebben gehad. Dankzij het gebruik van gerecyclede planken krijgen de meubelen de typische witgrijze kleur. Dat geeft extra karakter aan je houten tuinset. De ideale tuinset uit steigerhout vind je alvast op Tuintime.be. Maak je keuze uit ons groot assortiment en kies de steigerhout tuinset die bij jou past.

Lounge op je steigerhout tuinset

Het leuke aan een houten tuinset is dat je het helemaal kunt aankleden zoals jij zelf wilt. Voor een kleine tuin, binnenplaatsje, voortuin of het balkon kun je bijvoorbeeld kiezen voor een paar mooie houten stoelen en een tafeltje. Heb je een grote achtertuin waar je heerlijk op je steigerhout tuinset wilt loungen? Kies dan eens voor een robuuste grote bank. Kleed je tuinset van steigerhout vervolgens aan met kussens in je favoriete kleur. Het terras maak je compleet met een buiten haard en eventueel vrolijk gekleurde fleecedekentjes – voor als het onverhoopt toch iets frisser is ’s avonds. Zie je je al zitten met een glas rosé of ijskoud bier op je tuinset van steigerhout?

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen