Houten tuinhuizen

Heeft u behoefte aan wat extra opslagruimte? Of wilt u graag een verblijf voor gasten of ruimte voor uw hobbyprojecten? Denk dan eens aan een houten tuinhuis of zelfs complete blokhut van hout. In een tuinhuis van hout slaat u probleemloos al uw gereedschappen op en kunt u fietsen en scooters netjes opbergen. Een mooie werkbank is ook altijd erg functioneel in een tuinhuis. Zo houdt u thuis veel kostbare ruimte vrij. Door de brede toepassingsmogelijkheden van hout zijn tuinhuisjes en blokhutten van hout in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Hout is een duurzaam materiaal, goedkoop en zeer milieuvriendelijk. Alle houten tuinhuizen vind je terug op Tuintime.be.

Houten tuinhuisje

Hout is zeer geschikt voor een tuinhuis vanwege de veelzijdigheid van toepassingen en de kwaliteit van het materiaal. Een houten tuinhuisje is dan ook in vele verschillende maten en vormen te krijgen. Een tuinhuis van hout kunt u uitbreiden met extra ruimtes zoals een veranda, overdekte zithoek of zelfs een volledige carport om uw auto een droge plek te geven. De mogelijkheden van houten tuinhuisjes zijn vrijwel eindeloos. U kunt zelfs geheel op maat een houten tuinhuis laten maken. Wanneer u specifieke wensen heeft voor uw tuinhuizen van hout, neem dan vrijblijvend contact op. Een tuinhuis van hout is sneller gerealiseerd dan u denkt.

Houten blokhut op maat

Een houten blokhut is tegenwoordig geen ouderwets schuurtje meer, maar is een zeer degelijk product dat tientallen jaren dienst zal kunnen doen. Een blokhut leent zich zelfs uitstekend als tweede huisje in de eigen achtertuin of is geschikt als verblijf voor uw gasten. Een houten blokhut is te krijgen in vele verschillende bouwstijlen. Hout is een zeer goed isolerend materiaal, waardoor de blokhut van hout in de zomer lekker koel blijft en in de winter of bij koud weer weinig energie nodig heeft om de blokhut te verwarmen. Houten tuinhuisjes en houten blokhutten kopen doe je bij Tuintime.be.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen