Houten loopfietsen van Tuintime

In de webwinkel van Tuintime vindt u diverse producten waarmee u uw tuin kunt versieren. We hebben ook producten waarmee u, samen met uw kinderen, heerlijk kunt ontspannen in de tuin. We beschikken bijvoorbeeld over een ruime collectie buitenspeelgoed. Terwijl u ontspannen van uw tuin geniet, kunnen uw kinderen zich vermaken met dit speelgoed. Onze uitgebreide collectie bestaat onder andere uit voetbaldoelen, speelhuisjes en trampolines. Tuintime beschikt ook over houten loopfietsen. We verkopen exemplaren voor jongens en meiden.


Eigenschappen van een houten loopfiets
Met een loopfiets van hout kunnen kinderen een eerste stap maken naar zelfstandig fietsen. Een houten loopfietsje is geschikt om in de tuin mee te oefenen. Zo kunnen uw kinderen kennis maken met het fietsen, in een veilige en ontspannen omgeving. Een loopfiets van hout heeft geen trappers. U kindje kan zo lopend aan een fietsje wennen. Als uw kleintje uit balans raakt, kan het met de voetjes weer snel stabiel op de grond staan. Laat uw kind kennis maken met balans, door te kiezen voor een houten loopfietsje van Tuintime.

Het houten loopfietsen aanbod van Tuintime
We beschikken over twee uitvoeringen. Het zijn dezelfde modellen, die alleen verschillen in kleur en print. We hebben een stoer exemplaar voor jongens en dit is de Exit B-Bike Fire loopfiets. Deze uitvoering is zwart en heeft een print van vlammen. Het exemplaar voor de meisjes is de Exit B-Bike Lady loopfiets. Deze loopfiets heeft een wit-roze kleur en een print van bloemetjes. Bekijk het volledige aanbod in onze webwinkel, en kies op uw gemak een mooie houten loopfiets voor uw kind uit.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen