Hottub maken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een hottub voor de tuin aan te schaffen? Een mooi houten bad wat verwarmd wordt door een houtkachel? Natuurlijk kun je deze kant en klaar kopen, maar een hottub zelf maken is een goedkoop alternatief. Bij Tuintime kunt u een hottub-bouwpakket kopen voor een aantrekkelijke prijs. Een hottub bouwen is niet moeilijk: met een duidelijke handleiding kunt u binnen een dag de hottub zelf bouwen. Het geeft ook nog eens voldoening om de hot tub zelf te bouwen en u zult trots zijn op het eindresultaat.

Hottub zelf maken

Met een hottub bouwpakket van Tuintime zit u goed. De hoge kwaliteit van de hottub garandeert een eindresultaat waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Als het hottub bouwpakket is afgeleverd, kan het hottub maken beginnen. Belangrijk is dat de hottub op een vlakke ondergrond geplaatst wordt. Met de duidelijke handleiding is een hottub maken zeer eenvoudig. En mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u voor advies natuurlijk altijd terugvallen op Tuintime. Een hottub is een sieraad voor uw tuin en zal uw leven lang een positieve impuls geven.

Jarenlang plezier

Als de hottub op de juiste manier wordt onderhouden zult u er jarenlang plezier van hebben. Belangrijk bij plaatsing is dan ook dat de onderkant van de bodem van de hottub voor plaatsing wordt behandeld met lijnolie. Na plaatsing kunt u daar immers niet meer bij. Na de ingebruikname kunt u het onderhoudsschema van de gebruiksaanwijzing volgen om de hottub in goede conditie te houden. En als het hottub bouwen eenmaal achter de rug is, kan het genieten beginnen. Even de houtkachel opstoken en u zult genieten zoals nooit tevoren.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen