Uw eigen hobbyserre kopen

Bent u het type buitenmens dat geniet van de zonnige dagen, maar ook bij wat minder weer graag buiten is? Met uw eigen hobbyserre of kas kunt u ook als het regent rustig verder tuinieren zonder een nat hoofd te krijgen. Tuintime.be heeft diverse hobbyserres te koop, dus kijk gauw welk model u het juiste dak boven het hoofd biedt.

Voor de moestuin of de achtertuin

Een hobbyserre is een perfecte aanvulling op de moestuin. Of heeft u een ruime achtertuin waar u altijd al uw eigen plantjes heeft willen kweken? In de serre kunt u namelijk het hele jaar door tuinieren en kunt u al veel eerder groenten oogsten dan in de open lucht.

Er zijn ook diverse hobbyserres te koop waar makkelijk plaats te maken is voor een zitje om met zacht weer te genieten van het kleuren- en geurenfeest om u heen. Zo wordt uw serre niet alleen een plek om te werken, maar ook een plek om te ontspannen.

Van basic tot elegante hobyserres te koop

Tuintime.be heeft door de verschillende maten en stijlen voor elk buitenmens de juiste hobbyserre te koop. Tussen de modellen, variërend van 2,5 tot ruim 12 m², vindt u voor elke tuin en elke portemonnee de geschikte serre. Ontdek bijvoorbeeld deze bestseller: de Royal Well Supreme!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen