Tijd voor de hangmat in de tuin

Heerlijk dat warme zonnetje, lekker uitblazen na een lange wandeling of een dag hard werken. Kopje koffie erbij, het verstand op nul en even helemaal bijkomen in een tuin hangstoel van Tuintime. Liever helemaal onderuit luieren? Ook in een hangmat voor in de tuin kunt u terecht bij Tuintime. Tuintime, de online tuinwinkel voor uw actieve of luie tuinuurtjes. Van barbecue tot zitzakken en van functionele tuinslangen tot een leuke decoratieve tuin hangmat.

Waan uzelf op vakantie in een hangmat

Droom weg naar verre tropische eilanden met het geluid van de zwembadslippers, de geur van een cocktail en het geruis van het palmbladeren. Open uw ogen en zie dat u in uw eigen tuin in een hangmat van Tuintime ligt. Het lopidilop van de badslippers wordt veroorzaakt door uw kleine meid aan de rand van het zwembad, de cocktailgeur is van het glas vruchtensap naast u op de tuintafel en het geruis van de bladeren is van de 2 eikenbomen waar uw zelf deze super hangmat tussen gehangen heeft.

Wel of geen hangmat in de tuin

U vindt het ook zo een gedoe om steeds maar weer de hangmat op te moeten spannen en kan maar niet besluiten of u er een koopt? U ontziet het om hem steeds binnen te moeten halen? Bevestigt u de hangmat of de tuin hangstoel aan pergola dan zit u de hele dag in de felle zon en hangt u hem onder bomen is het in de avond gauw te fris. Tuintime heeft met de hangmatstaander voor u de ideale oplossing bedacht. De hangmat is makkelijk overal naar toe te verplaatsen en blijft gewoon in de standaard hangen. Zo verkast u zonder moeite van de warme zon naar een koel plekje of andersom.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen