Relax voordeliger in een hangmat

De prijs van een hangmat ligt veel lager dan van een vergelijkbare ligstoel. Bij Tuintime vindt u alle mogelijke modellen hangmatten en hangstoelen in een oogopslag handig naast elkaar. Alleen al door de gunstige hangmat prijs zult u bij Tuintime meteen al allerlei leuke tuinideeën krijgen. Surft u meteen eens naar onze andere categorieën voor mooie tuinmeubelen of plantenbakken. Online tuinshop Tuintime levert correct en snel op elk gewenst adres en boven een bedrag van €50,- betaalt u geen verzendkosten.

Vrolijk gekleurde hangmat

Onafhankelijk van de prijs van de hangmat heeft Tuintime voor u juist die kleur hangmat of hangstoel die u weer terugbrengt naar die fantastische vakantie. Waan u in uw eigen achtertuin op een tropisch strand met een Sonrisa Mandarijn hangstoel of in Thailand met de Domingo Koraal hangmat in de decoratieve sloepvormige houten staander. Voor de kleintjes zijn de grote hangmatten niet geschikt. Ze zouden er pardoes uit kunnen rollen met alle gevolgen van dien. In de speciale baby- en kinderhangmatten van Tuintime liggen ze veiliger en kunt u tegelijkertijd rustig een uiltje knappen.

Licht in gewicht en prijs hangmat

Reishangmatten van sneldrogende ultralichte vrolijke stofjes voor op uw bergwandelingen, zolder of in de tuin. Tuintime denkt verder en heeft daarom in haar nieuwe collectie 2-persoons hangmatten opgenomen; extra brede hangmatten van een stevige kwaliteit en dat voor een uiterst aantrekkelijke hangmat prijs. Alle soorten hangmatten van Tuintime kunnen gewassen worden op een temperatuur van 30 graden. Hangmatten met spreidstokken moet u, in verband met de geïntegreerde stok, met de hand wassen. Alle andere soorten hangmatten en hangstoelen kunnen gewoon in de wasmachine.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen