Een serre met glas plaatsen

Hebt u al een poos plannen voor een glazen serre? Dan bent u bij Tuintime aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we glazen serres leveren tegen de laagste prijs. Een glazen serre in uw tuin is een slim idee; een glazen serre zorgt er namelijk voor dat u op elk tijdstip van de dag heerlijke verse groenten hebt. Serreglas heeft een positieve werking, want als de zon erop schijnt ontstaat veel warmte, waardoor planten goed kunnen groeien.

Serreglas tegen de eerlijkste prijzen

Bij Tuintime bent u verzekerd van hoogwaardig serreglas voor een eerlijke prijs. Serreglas moet van goede kwaliteit zijn, anders werkt het niet optimaal. Als uw tuin groot genoeg is, kunt u zelfs twee glazen serres tegen elkaar plaatsen. De één verwarmt de ander, en zo bent u geen extra geld kwijt aan energie. Als het kouder wordt, moeten de serres worden verwarmd door de muur van uw huis, die warmte van binnen afgeeft. Een bijkomend voordeel is dat het glas van de serre volledig lichtdoorlatend is. Zo hoeft u geen licht in de serre aan te doen, alleen wanneer u ’s avonds (als het afgekoeld is) nog in de serre wilt werken.

Glazen serre prijzen

Een glazen serre kan een behoorlijke investering zijn, maar u krijgt er ook veel voor terug. Stel u voor: elke dag verse, zelfgekweekte groenten op tafel. Dat is lekker, gezond en verantwoord, want u weet wat u eet. Glazen serre prijzen variëren. Laat u dan ook goed adviseren, zodat u weet wat in uw situatie de beste keus is. Neem gerust contact op met de Tuintime-klantenservice als u vragen over glas serre hebt. Onze ervaren medewerkers geven u graag advies.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen