Fatboy hangmat

Niets is heerlijker dan in een hangmat van Fatboy te relaxen. Kijk voor aanbiedingen van Fatboy-hangmatten op Tuintime en geniet!

De Fatboy Headdemock De Luxe

De Fatboy Hammock is superfijn om in te liggen met zijn stevige, gewatteerde materiaal en royale vormgeving. Wilt u de Fatboy-hangmat goedkoop aanschaffen, let dan op de prijs en maak uw keuze als er een aanbieding is. Wij hebben regelmatig een aanbieding. Ook als u de Fatboy-hangmat goedkoop aanschaft, kunt u rekenen op de uitzonderlijk goede kwaliteit van de Fatboy Headdemock De Luxe.

Relaxen maar

De Fatboy-hangmat is een fantastische lounge-hangmat. Deze wordt geleverd met een standaard. De Fatboy-hangmat is geschikt voor 1 of 2 personen. Wat deze hangmatten van Fatboy extra handig maakt, is dat ze geleverd worden met een draagtas.

De headdemock van Fatboy is er in verschillende kleuren. De verzorging van de hangmat is heel eenvoudig, want het materiaal is vuil- en vochtwerend. U reinigt de hangmat gemakkelijk met lauw water en zeep. Wij hebben de fat boy hangmat te koop, compleet met alle accessoires, zoals de standaard en de tas.  Een headdemock van Fatboy is ook een prachtig cadeau. Zo is het leuk om een Fatboy-hangmat te kopen voor iemand die met pensioen gaat bijvoorbeeld; laat het grote relaxen maar beginnen!

Design en kwaliteit

Vindt u de hangmat fatboy prijs nog aan de hoge kant, bedenk dan dat het gaat om een kwaliteitsproduct dat zijn gelijke niet kent, en ga een Fatboy-hangmat kopen alsof het een design meubel is. De hangmat is te koop voor iedereen die houdt van genieten in de buitenlucht, maar er is nog een toepassing. Als het winter is kunnen de hangmatten van Fatboy ook prima in huis een plekje krijgen! Als je de hangmat fatboy prijs in aanmerking neemt en die vergelijkt met een bank of day bed, dan is de hangmat daar een prima alternatief voor!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen