Eiken tuinhuizen

Een eikenhouten tuinhuis heeft een exclusieve en duurzame uitstraling. Door het gebruik van eikenhout heeft een eiken tuinhuis een lange levensduur. Een tuinhuis van eikenhout is uitstekend geschikt voor het opbergen van gereedschap, tuinartikelen, vervoermiddelen en kan zelfs dienst doen als luxe gastenverblijf. Een eikenhouten tuinhuisje heeft zowel van buiten als binnen een natuurlijke uitstraling waarmee u uw gasten een bijzonder onderkomen zult kunnen bieden. Door te investeren in extra opslagruimte in de vorm van een tuinhuis kunt u thuis kostbare ruimte vrijmaken. U heeft geen overvolle garage of bijkeuken meer.

Voordelen van eikenhout

Het grote voordeel van een tuinhuis van eik is dat het duurzaam is en van hoge kwaliteit. Constructies van eikenhout zijn daarnaast multifunctioneel en weersbestendig. Eikenhout is bij uitstek geschikt voor een eiken tuinhuis, carport, gastenverblijf of als overkapping voor een plekje achterin uw tuin om van de rust en avondzon te kunnen genieten. Een eikenhouten tuinhuis is door het gebruik van eikenhout ook zeer onderhoudsvriendelijk. Eikenhout is van zichzelf al erg goed tegen de elementen beschermd. Hout biedt daarnaast een goede isolerende werking. In de winter kunt u de ruimte gemakkelijk warm stoken, terwijl het tuinhuis in de zomer relatief koel zal blijven.

Tuinhuis van eikenhout op maat

Omdat eikenhout een zeer veelzijdig materiaal is, zijn de toepassingen ook erg divers. Uw wensen voor een tuinhuis zijn vrijwel zeker te realiseren met eikenhout. Een tuinhuisje is uit te breiden met bijvoorbeeld een carport, tuinkas, terras of andere ruimte naar keuze. Denk daarbij ook aan de positionering van ramen en deuren. De mogelijkheden om een ontwerp aan te passen zijn eindeloos. Eikenhouten tuinhuizen zijn in zeer veel verschillende formaten beschikbaar, van klein tuinhuisje tot volwaardige eiken blokhut. Met een tuinhuis van eik bent u zeker van een duurzaam product waar u veel plezier van zult hebben.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen