Designregentonnen

Wilt u in uw tuin regenwater opvangen, maar wel in een regenton die uw tuin verfraait? Kom dan nu naar Tuintime.be voor de mooiste designregenton.

Tuintime.be

Tuintime.be biedt u als online tuincentrum een grote keuze aan regentonnen. Zoekt u een regenton met design? Kom dan naar Tuintime. Tuintime.be is de website voor alles in en rondom uw tuin zodat u van het buitenleven kunt genieten. Met één muisklik profiteert u van een snelle gratis levering en een uitstekende service.

Designregenton

Het opvangen van regenwater is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. U kunt het water immers hergebruiken en het water hoeft niet te worden gezuiverd. Het regenwater verdwijnt niet in de grond, maar u kunt er bijvoorbeeld het gazon mee sproeien op warme dagen. De design regentonnen op de site zijn gemakkelijk aan te sluiten op de regenpijp en variëren in inhoud van 300 tot en met 650 liter.

Modern, strak en natuurlijk

Als u bij een regenton denkt aan een logge grote ton die uw tuin verre van verfraait kent u de design regentonnen van Tuintime.com nog niet. Tuintime.com biedt een ruim assortiment aan design regentonnen die op natuurlijke wijze opgaan in uw tuin, maar ook een prominente plaats in uw tuin mogen innemen. Voor iedere tuin is er een regenton met design te vinden. Zo biedt Tuintime.be regentonnen met een moderne, strakke vormgeving, regentonnen met frisse vrolijke kleuren, maar ook houten regentonnen met een natuurlijke uitstraling.

Op een moderne en eigentijdse wijze regenwater opvangen zonder concessies te doen? Kijk dan snel op Tuintime.be voor uw designregenton.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen