Coleman lamp online verkrijgbaar bij Tuintime.

Omdat wij bij Tuintime hoge kwaliteit voor een goede prijs belangrijk vinden, vindt u in ons assortiment kampeerspullen ook verscheidene tenten, slaapzakken en verlichting van het Amerikaanse outdoormerk Coleman terug. Met ruim 100 jaar aan ervaring is deze ‘outdoor company’ uitgegroeid tot een merk met wereldwijde naam en faam. Zoekt u nog een Coleman-lamp? Op Tuintime kan u lantaarns en zaklampen van dit merk snel en veilig online bestellen.

Coleman lamp

Coleman lantaarn

Een gezellig avondje in uw tent doorbrengen nadat de avond gevallen is? Dan is een kampeerlantaarn handig. Een lantaarn verspreidt veel licht over een grote(re) oppervlakte. In onze online shop kan u verschillende Coleman-lampen terugvinden in verschillende prijsklassen. Zoekt u een tafelmodel of een lamp om te hangen? Of misschien wenst u de lantaarn op meerdere manieren te kunnen gebruiken? Sommige Coleman lampen komen bijvoorbeeld ook als noodverlichting in de auto en bij stroomuitval goed van pas.

Coleman werkt vooral met led lampen. Een Coleman led lantaarn is energiezuinig en straalt een zeer helder licht uit. Om op energie en brandtijd te besparen, kan u de lichtsterkte meestal aanpassen. Er zijn Coleman lampen die op batterijen werken of die u met een oplaadbare accu kan gebruiken. In onze webshop kan u een oplaadbare accu indien gewenst apart mee bestellen.

Coleman zaklampen

Ook als u een degelijke en betrouwbare zaklamp zoekt, kan u bij Coleman goed slagen. Ook hiervoor gebruikt Coleman een led-lamp; energiezuinig en duurzaam. Er zijn naast compacte zaklampen ook echt werklampen verkrijgbaar, die een nog groter lichtbereik hebben en over een stevige behuizing beschikken zodat ze tegen een flinke stoot kunnen en vaak ook weersbestendig zijn. Onmisbaar tijdens wandelingen en klussen zoals het opzetten van uw tent.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen