Campinglamp nodig? Ruime keuze op Tuintime.

Wanneer u met de tent gaat kamperen, is een goede campinglamp geen overbodige luxe. En niet alleen in de tent zelf. Met een lamp de camping rondwandelen in het donker is zeker een goed idee als u niet over andermans kampeerspullen of scheerlijnen en haringen wilt strompelen op zoek naar de sanitaire voorzieningen.

Campinglamp

Wat is een goede campinglamp?

Wat voor u een ‘goede’ campinglamp is, is afhankelijk van waarvoor u de campinglamp wenst te gebruiken. Volstaat het voor u om uw weg bij te lichten, of wilt u in het donker juist scherp kunnen kijken? Kijk dan naar de lichtopbrengst, uitgedrukt in ‘lumen’, en de reikwijdte van de lichtbundel, ook wel ‘lux’ genoemd.

Altijd belangrijk is dat de lamp betrouwbaar en degelijk is; dat wil zeggen dat de behuizing van een goede kwaliteit is, zodat de camping lamp tegen een stootje kan en dat de lamp lang kan meegaan. Wanneer u ervoor zorgt dat uw camping lamp oplaadbaar is, is dat niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Wilt u graag de lamp ook onder water kunnen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het duiken, dan zal de waterdichtheid van de lamp voor u een belangrijk criterium zijn. Tot slot zijn ook de afmetingen en het gewicht van de lamp belangrijk, zeker wanneer u een wandeltrektocht wilt maken.

Waarom een camping led lamp?

Tegenwoordig is een led lamp camping uiterst populair. Dit komt omdat de led camping lamp zowel wat lichtopbrengst en efficiëntie als wat techniek betreft vaak beter is dan de conventionele lamp. Het is verbazingwekkend hoeveel kracht er in een lichte en kleine zaklamp gehuisvest kan zitten. De lamp is vaak ook van meerdere energiestanden, lichtprogramma’s en lichtfuncties voorzien, zodat u de lamp voor vele doeleinden kan gebruiken. Led lampen staan er tot slot om bekend veel langer mee te gaan, efficiënter met de energie om te gaan en veilig te zijn.

Ruime keuze in camping lampen op Tuintime

Tuintime biedt u een uitgebreide keuze in zaklampen, hoofdlampen en lantaarns. U kan in het ruime aanbod makkelijk uw keuze maken en deze vervolgens veilig en snel online bestellen. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen