test

Winterspeelgoed

Een spelletje hockey op het ijs of op het gras kan met het hockeygoaltje van Tuintime. Beleef uren hockey plezier tijdens winter en zomermaanden met een hockeygoal. Verbeter ook jouw schietvaardigheden met het hockey shooting target van Tuintime.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Winterspeelgoed

Lekker ravotten in de tuin, het park of op het strand. Met het tuinspeelgoed van Tuintime krijgt u gewoon weer de kriebels om samen met uw kinderen u lekker uit te leven op de trampoline of mee te doen met een potje straatvoetbal. De winter komt eraan, geef de sneeuwpret een extra dimensie met het speciale winter speelgoed van Tuintime. Is de vijver in het park dichtgevroren? Aarzel geen moment en organiseer met uw buren een ijshockeytoernooi. De après hockey houdt u gezellig met een kop warme snert in uw wintertuin onder de terrasheater.

Super shooting target

Geen park in de buurt of eens een keer geen vriendjes om mee te spelen? Met een eenvoudig te spannen hockey goal schietscherm is het ook goed mogelijk met dit winterspeelgoed alleen te spelen of te trainen. In alle vier de hoeken zit een uitsparing, met opvangnet, om te scoren. Door de spanning die op het doek staat veert de puck, wanneer er niet gescoord is in een van de gaten, direct terug naar de speler. Hockey is een ruig spel waar veel geduw en getrek aan te pas komt. Met bijbehorende grondankers is het hockey winter speelgoed daarom stevig in de grond of het ijs te verankeren.

Tuintime, veelzijdigheid waar geen eind aan komt

Niet alleen voor zomer- en winterspeelgoed bent u bij Tuintime aan het goede adres, ook voor kunstgras, bloembakken, tuinmeubelen en zelfs serres en kweekkassen voor de groentetuin zit u bij Tuintime goed. Zomaar een greep uit een steeds wisselende moderne collectie tuinartikelen. Tuintime is de voordelige tuinshop voor de eigentijdse tuinier. Bij Tuintime beleeft u uw tuin vier seizoenen rond. De allerkleinsten met speelhuisjes of de biologische tuinder met insectenhotels en u met een fijn ligbed met bijpassende hangparasol en tuintafel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen