test

Veiligheidsnet trampoline

Een trampoline met veiligheidsnet zorgt voor de veiligheid van uw kinderen. Een veiligheidsnet voor de trampoline zorgt ervoor dat kinderen niet van trampoline vallen na een verkeerd ingeschatte sprong. Ga even de grootte van jouw trampoline na en bekijk welk veiligheidsnet bij jouw trampoline past. Wij bieden veiligheidsnetten voor de trampoline aan in verschillen formaten en groottes.

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Een goed veiligheidsnet voor de trampoline

Een trampoline in de buitenruimte brengt natuurlijk groot plezier. Echter, het is wel belangrijk te zorgen voor een optimale veiligheid, zeker als de trampoline ook door kleine kinderen wordt gebruikt. Bij Tuintime kunt u diverse accessoires op het gebied van veiligheid op het toestel bestellen, zoals veiligheidsnetten voor de trampoline en een trampoline beschermrand. Uiteraard kunt u ook het geheel bij ons bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een ovale trampoline met veiligheidsnet of een groot rond model. U kunt de meest uiteenlopende mogelijkheden terugvinden in ons ruime assortiment.

Optimaal genieten van een trampoline met net

Onbezorgd springen, dansen en spelen lukt natuurlijk het best op een trampoline met veiligheidsnet. Dit net heeft uiteraard meerdere functies. Zo verhoogt het op de eerste plaats uiteraard de veiligheid van de personen die gebruik maken van de trampoline, maar het veiligheidsnet van de trampoline zorgt er ook voor dat speelgoed niet steeds van het toestel valt, waardoor de kinderen steeds van de trampoline af moeten stappen. Daarnaast kan het trampoline veiligheidsnet huisdieren juist weg houden van de trampoline. Kortom, een veiligheidsnet voor de trampoline is eigenlijk multifunctioneel. Door een goede trampoline beschermrand aan te schaffen en te zorgen voor een betrouwbaar veiligheidsnet die de trampoline omringt, verhoogt u de veiligheid van dit enorme plezier aanzienlijk.

Bestel het net en de beschermrand voor de trampoline

U kunt bij Tuintime.be eenvoudig online een goed en betrouwbaar trampoline veiligheidsnet bestellen, evenals een duurzame beschermrand voor de trampoline. Uiteraard kunt u ook de trampoline zelf en diverse andere handige accessoires bij ons bestellen. U bent altijd zeker van de optimale kwaliteit en betaalt bij ons toch altijd een vriendelijke prijs. Als online tuincentrum staan wij altijd graag voor u klaar. Wij staan u dan ook graag te woord als u behoefte heeft aan meer informatie of advies, op vrijblijvende basis.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen