test

Tafeltennistafel netsets

Is jouw netset van jouw pingpongtafel stuk? Dan schaf je best een nieuwe aan. De netsets zijn allemaal 180x15,2cm en passen op de Sponeta-pingpongtafels.

per pagina
8 artikel(en)

per pagina
8 artikel(en)

Ook voor een pingpong-net gelden regels

Bij tafeltennis zorgt het pingpong net voor een barrière waarover het pingpong-balletje dient te worden geslagen. Dit net wordt door middel van schroef, ketting- en hoge spanning strak over de tafeltennistafel gespannen. Tegenwoordig gelden er voor wat betreft het tafeltennisnet strenge regels. Zo moet moet de afstand tussen de tafel en de bovenkant van het tafeltennis net over de gehele lengte 15,25 centimeter zijn. Het net zelf is 186 centimeter breed. Ook dient de bovenkant van het net te zijn voorzien van een 15 millimeter brede witte bies. De onderkant van het tafeltennisnet dient dicht boven de tafel te hangen. De spanning op het net dient zo te zijn dat het maximaal 10 millimeter zakt wanneer een belasting van 100 gram op het midden van het net plaatsvindt.

Vroeger, toen er nog minder strenge regels werden gehanteerd, hingen de netten ongeveer 2 centimeter hoger. Mede door het instellen van strengere regels spelen spelers minder defensief en duren de wedstrijden minder lang.

Nu in ons assortiment

Op dit moment hebben wij diverse merken in ons assortiment. Te denken valt hierbij onder andere aan een tafeltennisnet van Sponeta. Ook is ons pingpong net in diverse kleuren te verkrijgen. Wat dacht u van de kleur groen of blauw? Ook wordt er in ons assortiment onderscheid gemaakt of een pingpong-net voor buiten- of binnengebruik is.

Uw tafeltennisnet kopen

Tegen de laagste prijs kunt u bij ons netten voor uw tafeltennistafel kopen. Wij zijn dus naast tuinartikelen- ook graag uw tafeltennisspecialist.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen