test

Tafeltennisbatjes

Een goed tafeltennisbatje is een eerste stap naar de overwinning in een potje tafeltennis. Het verschil in de pingpongpalletjes ligt voornamelijk in de handgreep.

per pagina
12 artikel(en)

per pagina
12 artikel(en)

Een goede tafeltennisbat is al een halve winst

De beste spins en mooiste effecten geeft u met een tafeltennisbat van een betere kwaliteit. Wilt u zeker zijn van de winst? Ga dan niet alleen voor een tafeltennis pallet van kwaliteit, maar ook voor een bij de tafeltennistafel passende netset en beschermhoes. Alles makkelijk online te koop bij Tuintime.be.

Gezellig een spelletje tafeltennis in de buitenlucht

In het weekeinde of op een zonnige zomeravond is er niets zo relaxed als even een spelletje tafeltennis te doen met een vriend of een gezinslid. Buiten op het terras of in de tuinserre, terwijl we wachten op het vlees wat geurend op de barbecue ligt te roosteren, tikken we een balletje weg. Opa zit onder de parasol op de loungebank en voorziet ons gemoedelijk van commentaar.

De bijzonderheden van een tafeltennispalet

Opa noemt het tafeltennisslaghout een tafeltennispalet en leert ons dat het belang van de rubberen bekleding hem zit in de spin die men de bal kan meegeven. De zwaarte van een tafeltennisbat, zoals u het ook kan noemen, maakt niet uit, zolang het maar goed in de hand ligt. Regel is dat het tafeltennispalet aan de ene kant rood en aan de andere kant zwart gekleurd is.

Laat ons u adviseren bij uw keuze

Uw tafeltennistafel is bij Tuintime.be eenvoudig besteld, maar welk palet is nu het beste? Voor u als hobby tafeltennisser kan het grote aantal keuzemogelijkheden die Tuintime biedt voor verwarring zorgen. Maak gebruik van de handige keuzehulp in het tafeltennispalet menu en versla met de tafeltennis bat van uw keuze rap iedere tegenstander.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen