test
per pagina
25 artikel(en)

per pagina
25 artikel(en)

Met een speelhuisje worden sprookjes werkelijkheid

Buitenspelen is gezond en zorgt ervoor dat kinderen hun energie op een goede manier kwijt kunnen. In een kindvriendelijke tuin misstaat een speelhuisje niet. Kinderen hebben veel plezier aan een speelhuis en gaan daarom veel vaker naar buiten.

Houten speelhuisjes voor buiten

Een speelhuisje is te koop in allerlei stijlen en varianten, er zijn veel verschillende speelhuisjes op de markt. Kijk naar de wensen van uw kinderen en hun leeftijd om hét juiste speelhuis te vinden. Uiteraard zijn uw eigen wensen ook belangrijk, het oog wil ook wat. In een tuin is het gebruik van hout heel natuurlijk. Een houten speelhuis staat perfect bij uw houten tuinmeubelen. Of u een houten speelhuis zoekt of een variant van kunststof, wie een speelhuisje te koop zoekt, zal keuze genoeg hebben.

Kinderen en hun spel

De fantasie van kinderen is enorm. In een speelhuisje kunnen ze dat de vrije loop laten gaan. In een speeltoren kan een kind zijn eigen sprookjeswereld hebben. Aangevuld met een ladder, glijbaan of andere klim- en klauterelementen is een speeltoren de wens van ieder kind. In een speelhuis doet uw kind u na, door u een kopje thee aan te bieden in hun eigen speelservies of samen met andere kinderen het gezin na te spelen. Blokhutten, speelhuisjes met veranda, houten speelhuisjes in de vorm van een piratenschip of speelhuisjes voor buiten met allerlei bevestigde elementen, voor elk kind en elk budget is een fraai object te vinden.

Sprookjes worden werkelijkheid

Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare ruimte, kan gekozen worden voor een groot of kleiner huisje. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Uw kinderen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes veilig in uw eigen tuin en u geniet intussen van een kopje koffie op het terras. Klinkt het niet als een echt sprookje? Buiten speelhuisjes koop je online bij Tuintime.be

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen