Heerlijk ontspannen in een buitenbubbelbad

Zorg voor uw eigen wellness met een spa bubbelbad en ervaar het fantastische gevoel van het warme wervelende water gewoon in uw eigen tuin. Stijlvolle bubble spa-opbouwbaden, duurzame inbouwbaden en fijne kinderbaden, alles bij Tuintime is direct leverbaar en zonder bouwvergunning direct te plaatsen.

Lekker warm in de bubble spa

Gezellig tafelen bij de barbecue doen we al langer, maar wat denkt u ervan om ook eens gezellig in een bubbelbad te ontspannen of te borrelen? Speciaal in de winter wanneer de buitentemperatuur laag is, is het baden in een tot 38 graden verwarmd whirlpool-bubbelbad een aparte belevenis. Het bubbelbad voor buiten is bedoeld om er met meerdere personen in plaats te nemen en is daardoor behoorlijk ruimer dan een gemiddeld badkamerbad.

Genieten in een buiten bubbelbad

Met het installeren van een bubbelbad van Tuintime creëert u uw eigen centrum voor hydrotherapie. De weldadige bubbels en krachtige massagestralen van bubbelbaden hebben een ontspannende werking op uw spieren en bevorderen de bloedsomloop. Het gevoel van gewichtsloosheid dat u in een whirlpool-bubbelbad ervaart, draagt ertoe bij dat alle zorgen van u afglijden. Onthaal uw gasten eens op iets anders en neem ze mee naar uw bubbelbad buiten. Een bubbelbad voor in de tuin zorgt voor dat tikkeltje extra.

Hoge kwaliteit en weinig onderhoud

De bubbelbaden van Tuintime zijn duurzaam en kwalitatief van een hoog niveau. De keuze uit de diverse modellen die Tuintime u biedt dragen ertoe bij dat ook u een bubbelbad vindt dat bij de stijl van uw tuin past.

Een spa bubbelbad voor buiten vereist zo goed als geen onderhoud. De kwaliteit van het water is eenvoudig met een bubbelbaden water controlekit te controleren. Door de toevoeging van mineralen en chloor gaat het spa bubbelbad water echter makkelijk twee tot drie maanden mee. En een bijkomend voordeel is dan je bubbelbaden voor buiten ook als bubbelbaden voor binnen kan gebruiken. Jij en jouw kinderen zullen zalig genieten in jouw ‘broebelbad’ of ‘brubbelbad’!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen