Een blokhut in de achtertuin

Veel mensen vinden het heerlijk om achter in de tuin een tuinhuisje neer te zetten. Maar heeft u veel ruimte, dan zou u ook kunnen kiezen voor een blokhut. Een blokhut tuinhuisje geeft namelijk wat meer ruimte om in te vertoeven, maar is vaak van zichzelf ook robuuster dan een gewoon tuinhuisje, omdat een blokhut vaak van wat zwaarder materiaal is gemaakt. Een blokhut-tuinhuis is een beetje te vergelijken met de hutten die je bijvoorbeeld in Scandinavië of in de bergen vindt. Het is warm, robuust en heel gezellig. Echt een toevluchtsoord om uzelf even in terug te trekken of te gebruiken als studio, atelier of kantoorruimte.

Blokhutjes

Tuintime.be bevat een ruime keuze als het gaat om blokhutten. Het assortiment bestaat onder meer uit gezellige knusse houten blokhutten tuinhuisjes en robuuste blokhutten die perfect passen in een mooie grote tuin. Ideaal achterin de tuin, met wat mooie struikjes eromheen. Of als extra kamer tegen de schuur of de garage aan, met gezellige plantenbakken aan de veranda of een mooie tuinhaard voor de deur.

Eigen plekje in een blokhut tuinhuis

Of u nu een eigen plekje nodig hebt voor een kantoor of gewoon een plek waar u uzelf lekker kunt verliezen in een mooi boek. Tuintime heeft verschillende blokhutten en tuinhuizen in het assortiment die perfect passen bij uw tuin. Bovendien zijn de blokhutten tuinhuisjes makkelijk zelf te monteren, dankzij de handige en vooral overzichtelijke handleiding. Dan hoeft u eigenlijk alleen nog maar dat huisje uit te zoeken dat perfect bij u past. Er zijn blokhutten met grote deuren, ramen, een verandaatje of een bijzonder dak.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen