Blokhut kopen

Blokhutten en tuinhuizen vormen een waardevolle toevoeging van de tuin. Sommige mensen gebruiken ze eenvoudig als opslag, anderen als gezellige ruimte of als atelier. Er zijn zelfs mensen die hun blokhut als kantoor gebruiken. En wat te denken van een sauna in de tuin? Wilt u een blokhut kopen, kijk dan eens rond naar de mogelijkheden en prijsstellingen. Ook naar uw wensen is er een blokhut te koop. Hier bij Tuintime kan je die goedkope blokhut kopen die je zocht.

Kenmerkende uitvoering om blokhutten te kopen

Wat is nu precies het verschil tussen een blokhut en tuinhuis? Dit verschil zit in de uitvoering, oftewel de bouwstijl. Blokhutten zijn stevige tuinhuizen, opgebouwd uit balken die op de hoeken in elkaar grijpen. Deze hoekpunten geven de karakteristieke uitstraling aan de blokhut, omdat ze van buitenaf duidelijk te zien zijn. Dit in tegenstelling tot een tuinhuis, die gewone hoekprofielen heeft. De keuze, blokhut of tuinhuis, hangt dus vooral af van uw persoonlijke smaak. In beide gevallen voegt u namelijk een solide en stevige ruimte toe aan uw leefomgeving. Bij Tuintime.be zijn er mooie blokhutten te koop.

Afwegingen

Voor iedere tuin is er wel een blokhut te koop. Net als tuinhuizen bestaan ze in verschillende maten. Om de juiste maat te bepalen is niet alleen de afmeting van de tuin belangrijk maar ook het doel waarvoor we een blokhut kopen. En welke stijl past bij de rest van de tuin? Heeft u deze zaken goed op een rij, bedenk dan nog of u extra voorzieningen nodig heeft zoals verlichting of bijvoorbeeld een buitenkraan. 

Onderhoud

Moderne blokhutten en tuinhuizen hebben een minimale hoeveelheid onderhoud nodig. Maar wie goed voor zijn tuinhuis zorgt, heeft er langer plezier van. Zo is het belangrijk vocht geen kans te geven en ook te zorgen dat de dakbedekking in goede conditie blijft. Daarnaast is het verstandig om het huisje geregeld te beitsen of van een laagje verf te voorzien. Kortom Tuintime heeft steeds goedkope blokhutten te koop.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen