Bloembakken balkon

In de lente en de zomer wil iedereen genieten van het mooie weer, omgeven door mooie planten en vooral bloemen. Veel mensen met een balkon vinden bloemen echter niet handig, omdat ze (zo zegt men vaak) veel ruimte in beslag nemen. De oplossing: de balkon bloembakken van Tuintime! Deze nemen nauwelijks plaats in en zorgen voor een kleurrijk balkon.

Bloembakken Balkon


Handige bloembak voor het balkon

Het leukste aan balkonbloembakken is dat u ze kunt ophangen. Bijvoorbeeld aan de muur, naast het raam of de balkondeur, maar u kunt een balkonbloembak natuurlijk ook aan de balkonrand hangen.

Verticale tuin met bloembakken voor balkon

Wilt u direct een mooie bloemenzee aan de muur? Kies dan voor een balkon bloembak aan de muur waarin u meerdere bloemen kunt zaaien. Deze zogeheten verticale tuinen zijn ideaal als bloembak voor het balkon, omdat u verschillende plantjes tegelijk kunt laten bloeien. Vul zo’n verticale tuin bijvoorbeeld met vlijtige liesjes in uiteenlopende kleuren of kies voor mooie kleine bosviooltjes. De verticale tuinen zijn makkelijk aan de muur te bevestigen en eenvoudig te vullen met uw favoriete plantjes.


Over de rand

Met bloembakken voor balkon geniet u niet alleen zelf van mooie planten en bloemen, ook de buurt fleurt ervan op. Als u ervoor kiest bloembakken aan het balkon te hangen (bijvoorbeeld aan de rand), dan is het verstandig ze niet al te zwaar te belasten. Hoewel de meeste bloembakken balkon erg stevig zijn, is het beter om hier rekening mee te houden. De leukste planten voor de balkonrand zijn sterke bloeiers, zoals gerbera’s, Spaanse margrieten en (heel Frans!) hanggeraniums.

Bloembakken

Tuintime!

Maak van het balkon uw eigen tuin en kies een mooie bloembak voor uw balkon. Dat wordt genieten van kleurige bloemen en gezellige bezoekers, want vogels houden ook van een beetje groen op het balkon.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen