De binnentuin

Een tuin is altijd buiten. Toch? Nee hoor! Met een binnentuintje kunt u werken in en genieten van uw tuin, zonder dat u last heeft van regen of kou. U kunt zelf een binnentuin aanleggen met de spullen van Tuintime, zo groot of klein als u zelf wilt.

Van border tot moestuin

U woont ruim en weet niet goed wat u met de grote hal aan moet. Misschien is een grote plantenbak met een boom, en daaromheen lage beplanting een idee? Of die ene lange muur waar u geen raad mee weet. Eveneens met plantenbakken bootst u eenvoudig een border na. Een binnentuin is zo aangelegd, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen tuinieren is een mooie kans om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bij binnen tuinieren kunt u denken aan de decoratieve tuin, maar u kunt ook een mini-moestuintje aanleggen. In een bak of in een kasje. Lekker, en bovendien ook heel leuk met kinderen!

Verticale tuin

De pluspunten van verticaal tuinieren binnen zijn eindeloos. Het is origineel, praktisch en ruimtebesparend. Wilt u een verticale tuin binnen, dan kan dat in het groot en in het klein. Denk bijvoorbeeld aan uw kruidenplantjes die te veel ruimte innemen in uw toch al kleine keuken. Met een verticale binnentuin zet u de plantjes boven elkaar, waardoor u werkblad overhoudt om heerlijke gerechten te maken.

Bij een verticale tuin binnen kunt u ook denken aan een groene scheidingswand, in plaats van een kamerscherm of een muurtje bouwen. Of een alternatief, levend schilderij. Als u begint met verticaal tuinieren binnen kunt u rekenen op een hoop positieve reacties van uw vrienden. En belangrijker: op een binnentuin raakt u zelf ook nooit uitgekeken.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen