Heerlijk tuinieren op uw balkon

Bij tuinieren is het balkon van een appartement of flat misschien niet de eerste plek waar u aan denkt. Toch heeft u niet per se een grote achtertuin nodig om een moestuin te houden en uw eigen verse kruiden te kweken. Met de speciale patiokas van Tuintime creëert u in een handomdraai een moestuin op het balkon. Een balkontuin is niet moeilijk, gezond en leuk om te doen. Niets is toch fijner dan een gerecht op tafel zetten met ingrediënten uit uw eigen balkon tuin! Lees hier over de mogelijkheden van tuinieren op het balkon.

Zelf kweken

Een balkon is zeker zo geschikt voor kweken als een tuinkas, mits het balkon een aantal uren zon krijgt per dag. Balkon tuinieren is helaas niet mogelijk in de schaduw; enig zonlicht is noodzakelijk om de stekjes te helpen groeien. Tuintime heeft een aantal soorten patiokassen in het assortiment, die zeer geschikt zijn voor een balkontuin. Alle patiokassen beschermen uw gewassen tegen hagel, wind, ongedierte en nachtvorst. Afhankelijk van het type kunt u eenvoudig werken op stahoogte en zijn er kweekbakken en verstelbare schappen die het balkon tuinieren nog eenvoudiger maken.

De kruidentafel

Niet langer hoeft u de kruiden in te vriezen of steeds opnieuw naar de supermarkt te gaan. Houd uw favoriete kruiden in uw eigen tuin op het balkon. Geen gedoe met allerlei potten en balkonbakken, maar uiterst handig op uw kruidentafel. Deze tafel heeft negen verschillende vakken, zodat de kruiden de ruimte hebben om te groeien en elkaar niet in de weg zitten. Overzichtelijk en op hoogte, zodat u zo vanuit het keukenraam een plukje bieslook kunt knippen uit uw tuin op het balkon.

Met een patio- en/of kweekkas van Tuintime is een moestuin op het balkon eenvoudig te realiseren. Het balkon met tuin zorgt voor groen aan huis, ook op hoogte.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen