Lekker spetteren met uw baby in de achtertuin

Iedere baby is gek op zwemmen en spetteren met water. Vaak ontspannen ze compleet na een lekkere zwempartij in een babyzwembad en slapen ze die avond heerlijk. Natuurlijk is zwemmen in een overdekt zwembad voor de baby leuk, maar zodra het weer het toelaat, is het helemaal fantastisch om in uw eigen achtertuin een zwembadje voor de baby op te zetten en fijn samen rond te dobberen in dat zwembad.

Ruime keuze

Bij Tuintime.be kunt u kiezen uit een ruime selectie van babyzwembaden. De keuze voor een babyzwembadje hangt natuurlijk af van uw eigen voorkeuren. Kiest u voor een klein badje, wat makkelijk en snel op te blazen is en weinig ruimte in de schuur zal innemen? Of gaat u voor een groter zwembad waar u later als uw kindje groter is ook nog plezier van hebt? De keuze is aan u, wij zorgen voor scherpe prijzen en snelle levering! U hoeft enkel nog uw keuze babyzwembadje door te geven.

Ons assortiment

In het assortiment van Tuintime.be vindt u veel verschillende soorten babyzwembaden. Een zwembad met een opblaasbare glijbaan eraan vast of een zwembad voor de baby met een zonnescherm? U vindt het allemaal bij Tuintime.be. Ook hebben we een gebruiksklaar zwembadje voor de baby dat niet meer opgeblazen hoeft te worden - dat scheelt weer tijd als de zon schijnt! Het maakt niet uit waar u voor kiest, door een bestelling bij Tuintime.be bent u verzekerd van veel waterpret deze zomer!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen