Afmetingen tafeltennistafel

Als u een tafeltennistafel gaat aanschaffen, is het van belang te weten hoe groot de tafel is. Want u wilt natuurlijk zeker weten dat hij in de ruimte past die u ervoor op het oog hebt. Bij Tuintime heeft een tafeltennistafel afmetingen die altijd aan de wettelijke Europese normen (274x152,5x76cm) voldoen. Daarnaast zijn onze tafeltennistafels betaalbaar, duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan, ook bij intensief gebruik.

Afmeting tafeltennistafel

Voor de afmetingen van een tafeltennistafel gelden Europese normen, waarvan niet mag worden afgeweken. Het speelvlak heeft een totale lengte van 274 cm en een breedte van 152 cm. Rondom het veld is een 2 cm dikke witte strook aangebracht die de buitenlijn vormt. Een 15,25 cm hoog netje verdeelt het veld in twee gelijke speelhelften. Het netje steekt aan weerszijden van de tafel 15,25 cm uit, wat u vooral niet over het hoofd moet zien. De afstand tussen de grond en het tafelblad bedraagt 76 cm. Met deze tafeltennistafel-afmetingen kan iedereen, jong of oud, klein of groot, gerust een balletje slaan, zonder de rug en andere lichaamsdelen te belasten.

Informatie over afmeting tafeltennistafel

Tafeltennis is niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen is het een gezellige, sportieve bezigheid. Organiseer eens voor uw hele gezin of familie een toernooitje. U zult verrast zijn door de uitslagen. Wellicht schuilt er in uw kleine neefje een onvermoed talent, of blijkt uw schoonvader op zijn oude dag een pingpongprof.

Hebt u vragen over de tafeltennistafels van Tuintime, bel of mail ons dan gerust. We geven u graag meer informatie.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen