Een Bohemian tuin creëren: zo doe je dat!

Tegenwoordig zie je de ene na de andere Bekende Nederlander verhuizen naar Ibiza en de marktjes met Bohemian spulletjes zijn niet meer weg te denken. Het relaxte Ibiza-sfeertje spreekt veel mensen aan en dat is niet zo gek. Wie wil deze relaxte sfeer nou niet doorvoeren in de tuin of in huis? We geven je graag wat tips hoe je deze Bohemian-stijl doorvoert in je tuin, waardoor je bijna het gevoel hebt dat je van de Spaanse zon kunt genieten!

Lees verder

Welk zwembad past in jouw tuin?

Een zwembad in de tuin, het is de droom van velen. Een eigen zwembad in je tuin heeft natuurlijk ook veel voordelen. Wie zich een tuin met eigen zwembad voorstelt, ziet zichzelf en zijn gezinsleden al in gedachten genieten op warme dagen. Een zwembad zorgt voor plezier en vermaak en het kan je bovendien helpen om je lichaam fit en gezond te houden.

Lees verder

Het onderhouden van het gazon en de tuin in het voorjaar

Een goed onderhouden gazon is vaak de eyecatcher van een tuin. Of het nu om een kleine voortuin of een grote achtertuin gaat, een mooie grasmat vergt aardig wat onderhoud. Het bijhouden van een mooie grasmat kost tijd, moeite en voldoende inspanningen op gebied van maaien, zaaien en bemesten. Maar met deze inspanningen weet je ook zeker dat je een mooie grasmat in de tuin hebt liggen waar je heerlijk van kan genieten. Om je te helpen met het onderhoud van het gazon kan je in deze blog een aantal tips en trucs vinden.

Lees verder

5 redenen om te kiezen voor kunstgras

Kunstgras wordt een steeds populairdere keuze voor huiseigenaren die een onderhoudsarm gazon willen creëren. In veel gevallen is het een beter alternatief voor natuurgras en biedt het een breed scala aan voordelen die veel huiseigenaren kunnen waarderen. In deze blogpost worden de vijf belangrijkste voordelen van kunstgras onderzocht, waarbij de voor- en nadelen worden afgewogen om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen of het geschikt voor jou is. Als je overweegt om over te stappen op kunstgras of op zoek bent naar informatie over de voordelen ervan, dan is deze blogpost onmisbaar om te lezen.

Lees verder